I'LL BE BACK


..men tyvärr inte för stunden. Istället är det ton med böcker som ska läsas, uppsatser som ska skrivas och diverse arbeten som ska planeras (och lämnas in innan deadline, inte efter. Kan vara bra att ha det klart för sig, om jag nu skulle få för mig något annat) - happy Saturday!

Tänk vad mycket roligare allt skulle bli om det var modeböcker som skulle läsas in istället för historieböcker. Det skulle handla om hur Coco Chanel har påverkat världen som den ser ut idag, filosoferande kring mode vs. konst, när övergår mode till konst och vice versa? Och sedan en annan intressant fråga, finns det en fryspunkt för klackhöjder (det vill säga, går det att gå i hur höga klackar som helst eller finns det någon särskild höjd där det helt enkelt inte är fysiskt möjligt att gå i dom längre?) - ungefär sådant, om än lite mer genomtänkt och avancerat (för tillfället har jag huvudet fullt av krig och revolutioner, vilket gör att min modehjärna är ligger lite halvt avtuppad i ett hörn och därför reserverar jag mig för ett aningen förvirrat inlägg).

Men medan jag ligger begravd under allt det där så tycker jag ni ska leva lite för mig - köp ett par överjordiskt vackra skor, ät en rosa cupcake eller gör något som gör dig glad helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: saara

Hahaha, du får mig att skratta :) Men du, försök årka!

2009-10-03 @ 13:36:40
URL: http://silkesband.blogspot.com
Postat av: Little Peaché

Jag lever åt dig ska du veta!

på söndag sticker jag 8 dagar till London. =)Kram på dig

2009-10-09 @ 11:27:11
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: karin

Läs modehistoria! :)

2009-10-13 @ 21:52:04
URL: http://avantgardefashion.blogg.se/
Postat av: karin

åh vad din blogg är söt!

2010-04-20 @ 15:31:35
URL: http://avantgardefashion.blogg.se/

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0