Valentino i ny tappning

image362

"Alessandra Facchinetti has big shoes to fill at Valentino."
Och enligt mig så gör hon det perfekt, Valentino's höstkollektion var kanske den finaste jag sett under modeveckorna, den var feminin och lekfull på något sätt.
Klassisk Valentino, men i ny tappning - jag gillar det.

Vad tycker du om Alessandras första kollektion?

Go for: Printed and colour

image359

Åh, klänningar är något alldeles speciellt, inte sant? Själv kan jag inte sluta att titta på dessa tygstycken, så vackra!
Även om inte ärmlösa klänningar är den hetaste trenden just nu så måste man ju inte sluta använda dom för det, titta på dom tre exemplaren ovan - så vackra och tidlösa.

Oscar de la Renta - Min absoluta favorit, låt oss säga såhär: multicolour + Oscar de la Renta slår aldrig fel. Aldrig.
Marchesa - Misstänker att den vackra rosa klänningen kommer bli en favorit oss många, och jag kan inte säga emot. Visst är den något extra.
Vera Wang Lavender - Allt multifärgat får mitt hjärta att klappa lite extra, även denna klänning. Dock var den lite för avslappnad för min smak, visst får man känslan av att det är en strandklänning?

Vilken är din är favorit?

I'm back!

Efter ett litet uppehåll i bloggvärlden är nu The City tillbaka, en del ändringar kommer ni också att märka av.
För att kompensera mina fina läsare så kan jag avslöja att en tävling är på gång inom kort, ett fint pris utlovas också.. Är du med mig?


Åh!

Som ni säkert har märkt bloggar jag inte ofta här, vilket har ganska många orsaker.
Dom flesta är personliga, inget jag kommer att flasha i bloggen direkt. En orsak är att jag helt enkelt är trött, jag har jobbat på tok för mycket på senaste tiden!
Men jag lovar att jag ska återuppta mitt bloggande inom en snar framtid, då det också kommer att genomföras en del ändringar i bloggen.

Ni läsare är bäst! Jag älskar er.


Fall 2008

242795-349

Narciso Rodriguez's höstkollektion lämnar mig ganska likgiltlig, skärningarna var fina och plaggen kändes välskräddade, men visst har vi sett den förrut?

Vad säger du, love it or hate it?

RSS 2.0