L-L-L-L-LANVIN!


Jag har inte riktigt haft tiden att gå igenom alla visningar grundligt, men av vad jag har sett hittills - nja. Visst, en del kollektioner är fina, men var är alla dessa breathtaking moments? Hos Lanvin, såklart.
Det är så välgjort i minsta detalj - vackra draperingar, smickrande former, underbara färger - och glitter. Inte på det uttjatade Balmain-viset, utan glitter som faktiskt känns precis så uppdaterat, sofistikerat och nonchalant att det blir en fröjd för ögat och att det är så mycket Lanvin det kan bli.

Åh, jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta. Det är himla fint. Men å andra sidan hade man ju inte förväntat sig något annat, Alber Elbaz är ju så bra att jag inte vet vad jag ska ta vägen!

Nej, plugga var det. Attans.


I'LL BE BACK


..men tyvärr inte för stunden. Istället är det ton med böcker som ska läsas, uppsatser som ska skrivas och diverse arbeten som ska planeras (och lämnas in innan deadline, inte efter. Kan vara bra att ha det klart för sig, om jag nu skulle få för mig något annat) - happy Saturday!

Tänk vad mycket roligare allt skulle bli om det var modeböcker som skulle läsas in istället för historieböcker. Det skulle handla om hur Coco Chanel har påverkat världen som den ser ut idag, filosoferande kring mode vs. konst, när övergår mode till konst och vice versa? Och sedan en annan intressant fråga, finns det en fryspunkt för klackhöjder (det vill säga, går det att gå i hur höga klackar som helst eller finns det någon särskild höjd där det helt enkelt inte är fysiskt möjligt att gå i dom längre?) - ungefär sådant, om än lite mer genomtänkt och avancerat (för tillfället har jag huvudet fullt av krig och revolutioner, vilket gör att min modehjärna är ligger lite halvt avtuppad i ett hörn och därför reserverar jag mig för ett aningen förvirrat inlägg).

Men medan jag ligger begravd under allt det där så tycker jag ni ska leva lite för mig - köp ett par överjordiskt vackra skor, ät en rosa cupcake eller gör något som gör dig glad helt enkelt!

RSS 2.0