Oh no!

Bild: Viktor & Rolf Fall 2008

Självklart väljer internet att börja bråka med mig femton minuter efter att det senaste inlägget hade postats, och därför har jag sedan dess inte kunnat uppdatera - mode till frukost, lunch och middag var tydligen inte så lätt.
"Inga fler ursäkter" - ja, det var ju väldigt roligt att jag lyckades med det. Modegudarna är uppenbarligen inte med mig, först på måndag ska problemet vara löst. 

Ikväll har jag tillgång till internet för första och antagligen sista gången den här helgen, men midsommar är det bara en gång om året så jag tycker vi säger så här istället - måndag. Mode till frukost, lunch och middag. Åh ja.

161 DAGAR

..att på nytt upptäcka varför Lanvin är det finaste som finns, varför cupcakes är guds gåva till människan och främst upptäcka hur mycket jag faktiskt tycker om att blogga.
Och härmed är det slut på det sporadiska bloggandet som The City drogs med tiden innan jag helt enkelt slutade - på ett väldigt osympatiskt vis ska tilläggas, och jag ber om ursäkt för det.
Nu kör vi. På riktigt. Inga fler ursäkter. Vi ska äta mode till frukost, lunch och middag. Vi ska vara bra. Vi ska vara fantastiska.

Jag säger vi. Men ni är ju redan fantastiska. Jag jobbar fortfarande på det.


RSS 2.0