How I feel?


Wow, vilken kväll! Helt fantastiskt trevligt hade jag med min parhäst för kvällen, Matilda - och självklart alla andra vackra bloggerskor som såg lika fantastiska ut allihop!
Trots att jag inte kammade hem priset i kategorin Bästa Bloggform så låg jag nog rätt bra till, om jag får tro er läsare iallafall.. Ni är helt fantastiska, tusen tack för alla röster och det värmer så otroligt att jag ihuvudtaget blev nominerad!
Jag säger som vackra Amanda Berg utbrast när hon efter galan pratade med Ebba von Sydow - "Jag är så glad, jag vet liksom inte vem jag ska krama!".
Och nu är jag bara ännu mer peppad att bli ännu bättre, ännu större och kanske till och med ännu snabbare..

För tja, uppdateringen dom senaste dagarna har minst sagt varit lite.. vag.

P.S. Innan någon annan hinner före så ska jag nog se till att ni får se hur jag såg ut för kvällen..

Runway Report


Jag har inte tid att analysera sönder alla vårkollektioner var för sig, därför kör jag all in och snickrar ihop en sammanfattning istället - tidseffektivt, men inte så smidigt om du vill hamna på Mest Aktiva-listan..
Well, vad gör det om hundra år?

Chloé - Det har pratats mycket om att den gamla Chloé-flickan är tillbaka, och jag gillar det!
Preppy och välskräddat, dock känns det något daterat.. Rosetter verkar vara the way to go, en kommande trend?

Louis Vuitton - Folklore känns ärligt talat lite.. dammigt. Jag vet inte riktigt, kollektionen kändes helt enkelt inte Luis Vuitton - knappast elegant och sofistikerat som vi är vana vid, känns mer som Marc slaktar varumärket rakt av.

Stella McCartney - Fantastiska skärningar, pudriga toner och allmänt döläckert. Ja, jag vågar nästan tro att budskapet gick fram - u n d e r b a r t.

Chanel - Här är Karl hygglig och levererar en väldigt Chanel-ig kollektion, välskräddat och klassiskt.
Och självklart är dom traditionella Chanel-färgerna där, svart och vitt (med rosa avstickare) - ja, det finns inte så mycket mer att säga, Chanel helt enkelt.

Lanvin - Ja. Jag älskar Lanvin. Jag hoppas ni inte kräver någon förklaring. För jag bara ett ord. Fantastiskt.

Miu Miu - Betydligt bättre än höstkollektionen, det kan vi väl enas om? Ändå kändes kollektionen lite otymplig, ogenomtänkt.. tja, inget vidare helt enkelt. Okej. En axelryckning.

Purple art


Idag känner jag mig lite extra konstnärlig, jag kanske till och med får för mig att verkligen försöka rita något..
Hm, eller så får jag helt enkelt få utlopp för min kreativitet genom att göra vackra kollage i Photoshop istället - lite mer min stil om jag säger så!
Förresten känns det som jag har haft lite tema på lila den senaste tiden, men det är ju rätt fint ändå - don't you think?

En helt fantastisk välgjord illustration i form av ett par skor, av Nadia Flower
Underbar mönstrad klänning som verkligen sätter fart på kreativiteten, från Easton Pearson
Överdimensionerad kuvertväska med läckra dragkedjor, från Jimmy Choo
Helt underbara skulpterade lila klackar, från Miu Miu

Our winners..


Gud, efter att ha läst så mycket skönhetstips att jag skulle kunna rabbla det i sömnen så har jag äntligen dragit 10 vinnare, fem med blogg och fem utan - rättvist ska det vara!
Oh well, om du inte vann trots det så är det ju en liten vinst i sig att få frossa i en herrans massa skönhetstips..

Första gänget blev: Matilda, Kimbell, MichelleVanadesse och Annamellita!

Och det ickebloggande gänget blev: Maja, Sara, Fanny, Hannah och Eva!

Grattis! Kika på Tikei.se och välj vilken ögonskugga ni vill ha och sedan slänger ni iväg ett mail till mig på thecity.blogg@hotmail.com.

En bal på slottet..


Hela bloggvärlden skakar av hybris inför Veckorevyn Blog Awards - vad ska man ha på sig? Kommer man ihuvudtaget bli bjuden (vilket är en fråga som dom flesta redan fått svar på)? Ska man träffa några andra bloggare innan? Kommer man att vinna i sin kategori? Och vem vinner i det prestigefulla priset Årets Blogg?
Well, frågorna är många och jag tycker hela spektaklet är hur roligt som helst, särskilt som jag själv är nominerad i kategorin Bästa Bloggform!

Och om någon representant från Miu Miu respektive Marchesa ser det här - den svarta gräddbakelsen skulle se helt fantastisk ut på en viss bloggerska den 16 oktober, så även den helt underbara röda klänningen som definitivt skulle se helt bländande vacker ut..

RSS 2.0