Fantastic 4 - Oscar de la Renta


Nästa designer som hade fått utgöra en fjärdedel av min garderob är Oscar de la Renta, för klänningarna, klänningarna och klänningarna.
Just dom senaste kollektionerna känns inte som hans starkaste, men kom igen - hur kan vi göra annat än förlåta honom när det finns sådana här guldklimpar att drömma om?
Och om du fortfarande inte är övertygad - du har väl inte glömt Carries fantastiska klänning än..?

Illustration: Dripbook- Egentligen en lite för förvrängd illustration för min smak, men visst är den lite smått fantastisk ändå..
Bilder: Style.com - Jag tar tillbaka det där med att dom senaste kollektionerna inte var bra, vårkollektionen är nästintill underbar. Nästintill. För det var alldeles för lite klänningar.
Klänningar: Oscar de la Renta - Här har vi ju den riktigt fantastiska fyran, för med dessa fyra skapelser - ja, vad kan man någonsin mer behöva (nu pratar vi naturligtvis klänningsväg)?

Och att två av klänningarna, den blåa och den svarta till höger, nu reas ut kan väl bara göra saken bättre (att priserna då ligger på drygt 17 000 respektive 20 000 kan vi ignorera)..

Ett vackrare 2009


Årets första dag, hur känner ni er?
Istället för att grämma oss över det gångna året (som förövrigt startade med flera helt fantastiska månader, för att sedan bli lite mer av en berg-och-dalbana) så tycker jag att vi blickar framåt istället - 2009 kommer nog bli något i särklass.
Vackra skor, vackra klänningar, vackra walk-in-closets..

Ja, just idag har jag inga större problem än så - vackert, vackert och vackert blir nog 09's mest använda ord!
Vad drömmer du om för vackra saker under 2009?

RSS 2.0